måndag 3 september 2012

Det här med hus....

Jaaa, trevligt inte sant? Både roligare och skönare en lägenhet må jag säga, även om jag alltid ansett mig själv vara en " stadsflicka ". Inredning har väl alltid varit något som är lite roligare en allt annat, tyvärr så är jag kanske lite fåfäng där. TYVÄRR!. Köper hellre en lykta ifrån sia bara för märket ( om jag ska erkänna ) 
Dyrt blir det, alldeles för ofta! Iaf, det jag kommit fram till är att jag MÅSTE tänka om där. 

Kommer få jobba häcken av mig om jag ska få till allt i huset som jag vill och bara köpa märkes grejer! 
säger ofta till mig själv - Nettan! tänk logiskt!

Nu har det ju varit lite si och så med huset ute i Sofieholm, då vi inte riktigt har vetat om vi ska behålla det eller om vi ska sälja och köpa nytt. Därför har det väl känts onödigt att börja inreda riktigt där innan man vet. 
Ska väl inte säga att vi är hundra nu heller om vi kommer behålla det, men över vintern blir det så iaf och det vi är enade om jag och min kärlek är att ska vi sälja ska vi köpa nå värre, värre hus, bättre läge, eller bygga ett sprillans nytt , vad kommer med det? JO det ska jag verkligen förklara för er, dyrare lån! 

Iofs har jag hittat mitt drömhus egentligen.. Det har allt vi behöver, ser riktigt bra ut och har dessutom ett toppen läge alldeles vid vattnet, just nu har vi lite av en mäklarutsikt, man lär stå på rätt ställe för att se havet. Men inte ska vi klaga.. Riktigt fint ute i Sofieholm också och inte alls är det nå fel på huset. 
Men ja, nått som är vårat skulle sitta på sin plats :) 

Annars då? 
Full fart, kan väl säga att jag jobbat åt älskling idag, drygat mig hela dagen och sagt chefen till honom ;) lite roligt är det eftersom han inte alls vill utspegla sig för att vara nån chef eller nå viktigare en någon av sina anställda. Vilket säkert är skönt för hans anställda! =) 



Som nämnt i tidigare inlägg, det händer mycket nu!

Kram på er